Csili Művelődési Központ óvintézkedései a koronavírus-járvány terjedése ellen - Csili Művelődési Központ

Tisztelt Közönségünk!

A koronavírus-járvány helyzetre való tekintettel a Csili Művelődési Központ fenntartójával, Pesterzsébet Önkormányzatával egyetértésben a látogatók és a munkatársak védelmében az alábbi óvintézkedéseket, szabályokat vezeti be 2020. szeptember 14-től.

– A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles az orrot és a szájat folyamatosan elfedő orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot viselni az intézmény zárt, közösségi tereiben a Kormány 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelete a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről értelmében. Azt a  személyt, aki munkatársunk felszólítására sem viseli szabályosan a maszkot,  intézményünk – a fentiekben idézett Kormányrendelet alapján – köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a helyiséget, illetve a területet elhagyja.
– Látogatóink számára az épületbe lépve a kézfertőtlenítés kötelező.
– Munkatársunk minden belépő esetében hőmérsékletmérést végez. Amennyiben 37 fok feletti hőmérsékletet állapít meg az ellenőrző mérést követően is, a belépést megtiltja. Ha az érintett már előre megvásárolt belépővel rendelkezik az adott programra, akkor egy regisztrációs lap kitöltését követően, a visszaváltás lehetőségeivel kapcsolatban a Csili Művelődési Központ értesítést küld.
– A helyszín látogatásakor kérjük, segítse jegykezelő kollégánk munkáját a jegye előkészítésével!
– Szeptember 14-től a Csili Művelődési Központ A épületének irodai szárnyába csak az intézmény munkatársai léphetnek be automatikusan. Amennyiben partnereink hivatalos megbeszélésre érkeznek, őket a Baross utca 55. felől várjuk. Kérjük, először fáradjanak a B épület információs pultjához. Ott a kollégánknál jelezheti, kihez érkezett. A kommunikációban jelen időszakban kérjük, részesítsék előnyben a telefonos vagy online kapcsolatot. Az A épületben működő tanfolyamok tagjai és csoportvezetői a B épület recepciójánál átvett vendégkártyával léphetnek az épületbe.
– A Bubik István színházterembe meghirdetett programokat a színház Nagy Győry István utcai bejáratán keresztül látogathatják szájmaszkkal – szintén testhőmérséklet mérés és kézfertőtlenítés után.

– A biztonságos távolság megtarthatósága érdekében bizonyos termeink befogadóképességét maximáltuk. Bubik István színházterem 324 fő, táncos rendezvények esetében 144 fő; Vízvári terem 46 fő; Csili Alsóállomás 40 fő; Muszély Ágoston terem 24 fő. A rendezvényeink helyiségeit a másfél méteres biztonságos távolság betartását lehetővé tévő módon rendezzük be.

– A közösségi tereket folyamatosan fertőtlenítjük.
– Könyvtárunkba és a Könyvtár Galériába a Nagy Győry István utcai bejáraton keresztül várjuk látogatóinkat. Kérjük, belépési szándékukat csöngetéssel jelezzék. Könyvtáros kollégánk személyesen nyitja az ajtót. A maszk viselése, a testhőmérséklet mérés és a kézfertőtlenítés itt is kötelező.
– Színháztermünket az előadásokat megelőzően fél órával már megnyitjuk.

Kérjük Önöket is, hogy fokozottan figyeljenek magukra és egymásra, tartsák be a javasolt előírásokat a távolságra, a rendszeres kézmosásra, fertőtlenítésre vonatkozóan.

Mivel a járványhelyzet miatt programjainkban változás állhat be, figyeljék híradásainkat.

Köszönjük együttműködésüket és hűségüket.

A magunk részéről mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Önök ne csak jól, de biztonságban is érezhessék magukat a Csiliben!

Budapest, 2020. szeptember 14.

Csili Művelődési Központ

Miben segíthetünk?