A Leave No Trace együttes koncertje | Csili Művelődési Központ
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Leave No Trace együttes koncertje

2022. május 14.

19:00 - 22:30
Ft2000
Leave No Trace koncert! 🔥
 
A hazai pop-rock mainstream irányzatait is magába olvasztó zene bármelyik amerikai vagy európai színpadon nagy meglepetést hozhat a jövőben. Egyediség, színvonalas zene, amerikai-brit hangzásvilág. Igazán önfeledt és szórakoztató koncert vár majd ránk.
 
Történet:
A Leave No Trace ötletgazdája Balázs, aki eredetileg önálló projektként tervezte lemezzé gyúrni addig megfogant zenei ötleteit. Terve megvalósításához egyik korábbi zenekarából (a Mindfields Factory-ből) hívta segítségül zenésztársait. Pivi billentyűtémákkal járult hozzá az albumhoz és a hangszerelésből is kivette a részét, Hekker Máté pedig feljátszotta a számok dobtémáit. A Falling című lemez végül 2015 őszén látott napvilágot, amely továbbra is meghallgatható és ingyen letölthető a zenekar honlapjáról:
Az album elkészültével Balázs és Pivi úgy döntöttek, teljes zenekarrá formálják a projektet, hogy élőben is előadhassák a dalokat. Balázs más korábbi zenekaraiból csatlakozott Egri Zoli és Balogh Zoli; viszont mivel Máté már egy ideje Angliában élt, nem tudta betölteni a dobos szerepét a csapatban. Végül egy ismerősön keresztül találták meg Totist, akivel kiegészülve lett teljes a létszám. Az együttes jelenleg gőzerővel készül a koncertekre, miközben dolgoznak az új album zenei anyagán is.
 
 
📜 Jegyek már kaphatók elővételben!
– Jegy.hu
– Csili pénztár (Baross u. 55.)
 
✍🏻 Szervező: czuni.imre@csili.hu
 
 
🤝 A rendezvény a z NKA Hangfoglaló program támogatásával jött létre.
 

Jegyek

A jegyek már nem elérhetők, mivel ez az esemény már elmúlt.

Részletek

Dátum:
2022. május 14.
Időpont:
19:00 - 22:30
Esemény kategória:

Szervező

Czúni Imre
Telefon:
+36302438467
E-mail:
czuni.imre@csili.hu

Helyszín

Csili Alsóállomás
Nagy Győry István u. 4-6.
Budapest, 1201
+ Google Térkép

Az esemény támogatója

Nemzeti Kulturális Alap

NKA Hangfoglaló Program