Erzsébet Napok 2020 - Csili Művelődési Központ
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Erzsébet Napok 2020

2020. november 4. - 2020. november 28.

00:00 - 23:59

Tisztelt Pesterzsébetiek!

 

Az Erzsébet Napok kerületünk mára hagyományossá vált ünnepe. Mint ilyet nem söpörheti el járvány, nem írhatja fölül semmilyen korlátozás. Ez az ünnep bevésődött, része lett az erzsébetiek életének, hiszen évről évre egyre többen vesznek részt a programsorozatban előadóként vagy nézőként.

Az Erzsébet Napok legfontosabb küldetése nem csak Pesterzsébet kulturális értékeinek közvetítése, azok felmutatása a kerület határain túl akár egy szélesebb közönségnek, hanem a közvetlen találkozások alkalmainak a megteremtése.

Leginkább az utóbbi elé gördít most akadályokat a járványhelyzet. A programok szervezői azonban az óvintézkedések szigorú betartásával és betartatásával biztonságos környezetet teremtenek a gazdag kínálat iránt érdeklődő vendégek, valamint a fellépők számára is, és a tartalmakat – ahol az adott rendezvény jellege engedi – az online csatornákon (elsősorban a Facebook-felületeiken) is közvetítik élőben vagy felvételről, az anyagokat visszanézhetővé teszik a rendelkezésükre álló digitális felületeken.  Ennek köszönhetően még a közönség elől elzárt előadásoknak a megtekintésére is mód nyílik.

Igaz tehát, hogy ezúttal nem egészen a hagyományos formákban, de az Erzsébet Napok hagyományainak jegyében a kerület számos civil szervezete, közművelődési intézménye és az Önkormányzata együttesen harminc olyan programot gyűjtött csokorba, amelyek sokoldalúan reprezentálják a városrész kulturális teljesítményét, szokásait.

Bár az új rendelkezések és lehetőségek nem teszik lehetővé minden tervezett programunk megtartását, magáról az Erzsébet Napokról nem mondunk le, abban a reményben, hogy Önök is nyitottak lesznek az új tálalásra, és továbbra sem mondanak le a kulturális programokról.

Idén együttműködő partnereink:

Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola

Pesterzsébeti Múzeum

Kossuth Társaság

Figyeljék a rendezvényeknél, mit tudnak online módon, otthonról is követni a Csili Facebook oldalán! Reméljük idén is találkozhatunk Önökkel személyesen vagy online módon.

 

 

 

Részletek

Kezdés:
2020. november 4.
Vége:
2020. november 28.
Esemény kategória:

Helyszín

Pesterzsébet