HERSELF - ONLINE KONCERT A CSILIBŐL - Csili Művelődési Központ
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

HERSELF – ONLINE KONCERT A CSILIBŐL

2021. január 16.

17:00
Ft699
… hogy az újév jól kezdődjön. 2021. január 16-án, szombaton 17 órakor, élő, online adásban a HERSELF együttes!
HERSELF jelentése: önmaga …és miért ne tekinthetnénk egy zenekart önálló személyiségnek? Olyannak, akinek saját stílusa, szokásai és céljai vannak. Szerintünk a HERSELF ilyen: figyel, alkot és reméli, hogy a tevékenységével barátokra talál!(B.A.)… és valóban talál. Ismerjék meg ezt az üde hangzású, fiatal, öt tagú zenekart, akik most a Csili színpadáról küldik nézőiknek a dallamba zárt pozitív energiát. Ránk fér, igazán elkel a jó kívánság! Részesüljenek benne, érezzék jól magukat, tartsanak velünk az élő koncerten.
HERSELF: Bakos Attila – ének, basszusgitár, Pettenkoffer Zsófia – ének, Bakos Zita – billentyűs hangszerek, vokál, Dumbovich Péter – dob, Horváth András Ádám – gitár, vokál, Kiss Benji – elektronikus zenei alapok
és a Csili team
A ZENEKARRÓL
Az elektronikus színezetű indie popot játszó HERSELF első, névadó EP-je 2019 decemberben jelent meg, amelynek négy dalához gyönyörű animációs videók is készültek. Stílusukat „underground popnak” tartják, amelyben ötvözik az elektronikus és a klasszikus zenei elemeket. A zenekar „kétnyelvű”, főként angolul szólalnak meg a dalok, de magyar nyelvű szövegeket is szívesen írnak. A Művészetek Völgyében adták első koncertjüket, azóta pedig több helyen megfordultak Budapesten és vidéken egyaránt. A tavalyi nyarat egy saját szervezésű teraszkoncerttel zárták, majd meghívást kaptak az ibis Music nemzetközi koncertsorozat budapesti eseményére. Első EP-jük bemutatóját 2020 januárjában tartották a TRIP Hajón. 2020 tavaszán a Müller Péter Sziámi AndFriends előzenekaraként indultak volna országos turnéra, de a koronavírus járvány miatt ezek a koncertek kivétel nélkül elmaradtak.
A pandémiás időszak alatt felkérést kaptak a TRIP Első Magyar Karantén-Színháztól a szájmaszk design-versenyükhöz készült videó zenéjének elkészítésére. Júniusban megnyerték a Petőfi Rádió „Saját zenéd” versenyét, így „Semmisem” című daluk a ’Dalra Magyar Extra’ műsorban premierezett. 2020 nyarán bejutottak a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjébe, amin sajnos betegség miatt nem tudtak részt venni.
Ars poeticájuk szerint, ha egy vállalatot személyként kezelhetünk, akkor egy zenekart nem is kezelhetünk másképp. Egy zenekarnak is ugyanúgy személyisége, stílusa, szokásai, céljai vannak. A HERSELF is ilyen: figyel, alkot és reméli, hogy a tevékenységével barátokra és közösségre talál.
 
Az esemény létrejöttét az NKA Hangfoglaló Program támogatja.

Jegyek

A jegyek már nem elérhetők, mivel ez az esemény már elmúlt.

Részletek

Dátum:
2021. január 16.
Időpont:
17:00
Esemény kategória:

Szervező

Ternyilla Kornélia
Telefon:
+36304666702
E-mail:
ternyilla.kornelia@csili.hu

Helyszín

Csili Facebook-oldal
Nagy Győry István u. 4-6.
Budapest, 1201
+ Google Térkép

Az esemény támogatója

Nemzeti Kulturális Alap

NKA Hangfoglaló Program