ÍGY VÁLTHATJA VISSZA A JEGY.HU OLDALON VÁSÁROLT, A CSILI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT PROGRAMJAIRA SZÓLÓ BELÉPŐKET | Csili Művelődési Központ

Tisztelt Jegyvásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy a Csili Művelődési Központ több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmarad vagy elmaradt.

Az érintett előadások listája, illetve a jegyek visszaválthatóságának időpontjai:

Csongor és Tünde (2020. március 17.) – szeptemberi vagy októberi időpontra elhalasztva. Visszaváltható: 2020. május 16.

A kiskakas gyémánt félkrajcárja (2020. április 4.) – szeptemberi vagy októberi időpontra elhalasztva. Visszaváltható: 2020. június 3.

Cserháti emlékest (2020. április 17.) – szeptemberi vagy októberi időpontra elhalasztva. Visszaváltható: 2020. június 16.

Hyppolit, a lakáj  (2020. április 19.) – szeptemberi, októberi vagy novemberi időpontra elhalasztva. Visszaváltható: 2020. június 18.

A Csili Művelődési Központ döntése értelmében azok számára, akik jegyüket nem kívánják a későbbi időpontban megrendezendő programra érvényesíteni, a jegy.hu oldalon vásárolt belépők árát a következőkben ismertetett módon téríti vissza.

1.

Kattintás az alábbi linkre:

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavalatas

2.

A VÁSÁRLÓ ADATAI ablakba írja be azt az email címet és nevet, amit a vásárláshoz használt!

3.

A JEGYEK ADATAI ablakban található mezőbe írja be az adott jegy vonalkódját. Ha több jegyet váltana vissza, minden jegyhez külön mezőt használjon!

4.

Kattintson a KÜLDÉS gombra!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a jegy visszaváltása csak az adott előadás eredetileg megadott időpontjához viszonyított HATVAN NAPON BELÜL lehetséges.

Amennyiben a fentiekben leírtak végrehajtása során akadályba ütközik, kérjük, írjon nekünk az info@csili.hu email címre.

Bár a jelen kényszerítő körülmények között (vis maior) a törvény erre nem kötelezi, a Csili Művelődési Központ a véglegesen elmaradó vagy későbbi időpontra elhalasztott programjaira megvásárolt belépőket – igény esetén –  a fentiekben közöltek szerint visszaváltja. Mindemellett szeretnénk felhívni figyelmüket a „#neváltsvisszajegyet” mozgalomra, amely ilyen módon a nehéz helyzetbe került kulturális intézmények, szervezetek megsegítését kezdeményezi. Ha ezzel a gesztussal kívánnak élni, és nem kérik vissza belépő árát, azzal a Csilit támogatják.

A járványhelyzet elmúltával várjuk Önöket ismét a Csilibe!

Miben segíthetünk?