KÖNYVTÁROST KERES keres a Csili - Csili Művelődési Központ

A Csili Művelődési Központ álláspályázatot hirdet

KÖNYVTÁROS  

munkakör betöltésére.

A jogviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő a könyvtári nyitva tartáshoz igazodóan 

A munkavégzés helye: 1201 Budapest, Nagy Győry István utca 4-6.

A munkakörbe tartozó főbb feladatok:

A Csili Könyvtár vezetése, a tevékenység megszervezése, szerzeményezés, állománygondozás, kölcsönzésben és tájékoztatásban való részvétel.

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra az Mt. vonatkozó részei az irányadók, megegyezés szerint.

Pályázati feltételek: Felsőfokú szakirányú képesítés, felhasználói szintű informatikai rendszerismeret (SZIKLA), büntetlen előélet, felhasználói szintű MS Office, internetes alkalmazások, Outlook levelező program használata

Elvárt kompetenciák: nyitottság, kreativitás, kezdeményező készség, önálló munkavégzés, kiváló szintű kommunikációs készség, rugalmasság

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2021. október 1.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. szeptember 17.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Kovács Emese igazgatóhelyettes nyújt, a 30/466-6699-os telefonszámon.

A pályázat tartalma: fényképes szakmai önéletrajz, motivációs levél, bizonyítványok másolata, erkölcsi bizonyítvány (munkába állás feltétele, előzetesen nem kötelező csatolni), a bérezési igény megjelölése.

A pályázatok benyújtásának módja: elektronikus úton Kovács Emese részére a kovacs.emese@csili.hu e-mail címen keresztül.

A pályázat elbírálásának határideje: 2021. szeptember  27.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

Az Intézmény a kiválasztási eljárás lefolytatása céljából, a pályázó pályázati anyagában szereplő személyes adatait a 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdése alapján az állásra jelentkezők önkéntes hozzájárulása alapján kezeli. A pályázati anyagot a kiválasztási eljárás során az Intézmény vezetője, szervezeti egységének vezetője, illetve az intézményvezető által megjelölt vezető munkatárs ismerheti meg. Amennyiben a munkakör betöltésére az Intézmény nem Önt választotta, személyes adatai a pályázati eljárást követően törlésre kerülnek. Amennyiben Ön külön nyilatkozatban kéri, önéletrajza a későbbi álláslehetőségek betöltése érdekében megőrzésre kerül.

Miben segíthetünk?