TÁJÉKOZTATÓ A CSILI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÁTMENETI BEZÁRÁSÁRÓL - Csili Művelődési Központ

Tisztelt Vendégeink!

A Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről értelmében

2020. november 11-től 2020 december  11-ig

INTÉZMÉNYÜNKBEN MINDEN PROGRAM ELMARAD, MINDEN SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL.

Ez vonatkozik a tanfolyamokra, a tornákra, az edzésekre, a klubokra, a művészeti csoportokra is.

A MEGVÁSÁROLT BELÉPŐKRŐL, BEFIZETETT TANFOLYAMI DÍJAKRÓL

Bár a jelen kényszerítő körülmények között (vis maior) a törvény erre nem kötelezi, a Csili Művelődési Központ a véglegesen elmaradó programjaira megvásárolt BELÉPŐKET VISSZAVÁLTJA, A TANFOLYAMI DÍJAKAT KÉSŐBB BESZÁMÍTJA.

A tornákra, tanfolyamokra, klubokra már befizetett tagdíjak a későbbi foglalkozásokra lesznek érvényesek.

Ha a jegy.hu oldalon online vásárolta jegyét, és az előadást véglegesen ELMARADÓNAK nyilvánítjuk, a jegy.hu oldal kezelője, az InterTicket Kft. a jegy árát automatikusan visszautalja az ön számára, a kényelmi díj (értsd kezelési költség!) kivételével.

A kényelmi díj vissza nem térítésének eseteiről az InterTicket Kft. általános szerződési feltételei X. fejezetének 14. pontja rendelkezik.

 „Elmaradt előadás esetén a kényelmi díj visszatérítésre kerül, kivéve amennyiben háború, lázadás, terrorcselekmény, sztrájk, baleset, tűz, blokád, árvíz, járványügyi hatósági határozat, intézkedés vagy javaslat, természeti katasztrófa, súlyos energiaellátási zavar vagy más olyan előre nem látható és elháríthatatlan akadály következményeképpen, amely a Vásárló, illetőleg a Szolgáltató hatókörén kívül esik, valamelyikük nem képes valamilyen szerződéses kötelezettségének eleget tenni.” (https://www.jegy.hu/aszf)

Ha az előadást, koncertet stb. KÉSŐBBI IDŐPONTBAN MEGTARTJUK, Önt emailben fogjuk megkérdezni arról, hogy a jegy.hu oldalon megvásárolt belépőt vissza kívánja-e váltani, vagy a programon érvényesíti.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel az InterTicket Kft. munkatársai a jegyárak visszautalását – feltételezhetően – csak némi késedelemmel tudják majd teljesíteni.

A Csili Művelődési Központ pénztárában vásárolt belépőket recepciós munkatársunk segítségével a Csili Művelődési Központ B épületének bejáratánál válthatják vissza keddenként 10-12 óra és csütörtökönként 16-18 óra között 2020. december 15-ig.

Tisztelt Közönségünk!

Az elkövetkező időszakban igyekszünk online közvetített tartalmakkal, előadásokkal, koncertekkel szolgálni.

Kövessék YouTube-csatornánkat és Facebook-oldalunkat, figyeljék híradásainkat!

Budapest, 2020. november 11.

Csili Művelődési Központ

Miben segíthetünk?