Színházterem | Csili Művelődési Központ
Színháztermünk mérete egyedülálló a környéken, egyaránt ajánljuk iskolai rendezvények, színházi előadások, koncertek, konferenciák, szalagavató bálok, esküvők, évzáró sportgálák megtartására. A színházteremhez ruhatár tartozik, az előtérben televíziós kivetítésre van lehetőség.

Méret: 950 m2

Színpad: színpadbelső 12 m, teljes színpadmélység 8 m, színpadnyílás 9×5 m

Székes vagy asztalos berendezéssel, mosdó- és öltöző használattal, fehér színpad világítással, 4 mikrofonnal

Befogadóképesség:

 • maximális vendéglétszám széksorosan: 480 fő (20 sor 6-12-6 szék elrendezésben)
 • maximális vendéglétszám asztalos berendezéssel: 360 fő
 • maximális vendéglétszám középső tánctérrel, U alakú székes berendezéssel: 300 fő

Személyzet: 1 fő technikus, 2 fő biztonsági őr

Díja: 330.000 Ft (4 óra)

Továbbí díjak:

 • további megkezdett óra (4 órán felül): 30.000 Ft/óra
 • további technikus teljes fénytechnikához, mikroporthoz, zenekarhoz: 3.000 Ft/óra/fő
 • további biztonsági őr (táncos rendezvény esetén jogszabály előírása szerint 100 vendégenként 1 biztonsági őr kötelező): 4.200 Ft/óra/fő
 • ruhatáros (ingyenes ruhatár esetén): 3.000 Ft/óra/fő
 • zongorahangolás: 25.000 Ft
 • öltöző céljára használt további termek: 7.000 Ft/óra
 • próba külön időpontban (berendezés nélkül, alap technikával, 1 technikussal): 25.000 Ft/óra
 • próba a rendezvény előtt (1 technikus, 1 biztonsági őr): 20.000 Ft
Kedvezmények: Oktatási-nevelési és egyéb kerületi önkormányzat által fenntartott intézmények fűtési idényen kívüli időszakban kedvezményben részesülnek. Több napos rendezvények, nyugdíjas és civil szervezetek programjai, jótékonysági rendezvények, esküvők egyedi elbírálás szerint az igazgatóval egyeztetve.

Kötelező ruhatár: 200 Ft/kabát

További információk: Szerződéskötéshez legkésőbb az igényelt időpont előtt 30 nappal kérjük Partnereinket személyes egyeztetésre, valamint a szerződés aláírására.

A színházterem berendezésekor elsődleges szempont a balesetvédelmi és állagmegóvási szempontok betartása:

 • menekülő útvonalak szabadon hagyása
 • oldalfalak mentén járás (1 m) kihagyása (asztalok és székek a falra közvetlenül nem tolhatók)
Ruhatár használata kötelező, a színházterembe kabátot levinni és ott tárolni tilos. A ruhatárat csak az intézmény által megbízott személyzet üzemeltetheti.

Az oldalajtók közül 4 kizárólagosan vészkijárat, a középső (3. számú) ajtó használható be- illetve kijáratként, ennek használata során Bérlő által kijelölt személy figyeli a forgalmat.

Dekorálni a színpad elejét az előre kialakított sínt használva, valamint a színpadon maradandó sérülést nem okozva lehet.

A színpadot takaró balettszőnyegre, és a terem parkettájára esetlegesen ragasztott jelzések eltávolítása a bérlő feladata maradandó nyom, illetve sérülés nélkül!

A színházterem oldalfalaira dekorációt rögzíteni, ragasztani, szögelni tilos, díszítést elhelyezni a hangfalakat tartó, illetve a középső rudazathoz, valamint asztalokra lehet. Az előtérben az oszlopokra cellux, blue tack (gyurmaragasztó) használatával helyezhető el dekoráció.

A színházteremben tányéros felszolgálással lehet étkezést bonyolítani, illetve svédasztalt az előtérben lehet elhelyezni.

Catering szolgáltatás igénybevétele esetén elsődlegesen a Csili étteremhez fordulhat ajánlatkéréssel, mivel a színházteremhez kapcsolódó büfét kizárólagosan az étterem üzemelteti. Külső cég bevonása esetén konyhát nem tudunk biztosítani, itteni ételkészítésre nincs mód, előkészítő, illetve raktározó külön helységet szükséges bérelni. Ilyen esetben részletes egyeztetésre van szükség a külső céggel is.

A ruhatár előtere külön nem kiadható.

Miben segíthetünk?