olvass-tovabb | Csili Művelődési Központ

Olvasson nálunk!

Hogy miért érdemes a Csili könyvtárába betérni?

– A gyermekeket a mesekuckóban színezőkkel, képeskönyvekkel, mesékkel, játékokkal várjuk, ahol anyával-apával akár le is telepedhetnek a szőnyegre. Amig a nagyobbacska gyermek játszik, a szülők akár leülhetnek átlapozni egy újságot vagy válogathatnak az újdonságaink közül. Szoktassuk olvasásra együtt a kicsiket!

– A felnőtt részen hangulatos kis teret sikerült kialakítani- fotelekkel, asztalkákkal és folyamatosan megújuló könyvajánlóval- amely használható helyben olvasásra és klubrendezvények tartására egyaránt. Igyekszünk az állományt népszerű, szórakoztató irodalommal és szakirodalommal is gyarapítani, figyelembe véve az Önök igényeit, kéréseit.

– Ha egy pár perc nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik, üljön be hozzánk és olvassa át az aktuális folyóiratokat, de a régebbi számokat akár ki is kölcsönözheti

– A művelődési központ egyéb programjait látogatva, előtte-utána vagy a családtagjukra várva betérhetnek hozzánk akár helyben olvasásra, illetve szívesen ajánlunk Önnek tetsző, kölcsönözhető olvasnivalót is.

– Online katalógusunkban otthonról is meg tudja nézni, hogy az Ön által keresett dokumentum megvan-e a könyvtárunkban, hátha megtalálja, pedig nem is gondolná, hogy a Csiliben is megvan!

 

 

Cím

1201 Budapest
Nagy-Győry István utca 4-6.

Térkép

Nyitvatartás

Hétfő, Szerda, Péntek: 12-19 óra
Kedd: 9-13 óra
Csütörtök: Zárva (rendezvények számára fenntartott nap)

Szombat, Vasárnap: Zárva

 

Kapcsolat

(061) 283-0230/125 mellék
konyvtar@csili.hu

Miben segíthetünk?