Álláspályázat | Csili Művelődési Központ

A Csili Művelődési Központ álláspályázatot hirdet RENDEZVÉNY PÉNZTÁROS munkakör betöltésére.

A jogviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony

Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő (20 óra/hét) rendezvényekhez igazodóan (2 havi munkaidőkeretben)

A munkavégzés helye: 1201 Budapest, Nagy Győry István utca 4-6.

A munkakörbe tartozó főbb feladatok: Az intézmény rendezvényein (délelőtti gyermek színházak, hétvégi koncertek, esti előadásokon) jegypénztárosi feladatok ellátása, az ehhez kapcsolódó bizonylatok szabályszerű kezelése, illetve szükség esetén a (fő)pénztáros helyettesítése. 

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra az Mt. vonatkozó részei az irányadók. Ajánlott bér br. 175.000 Ft/hó

Pályázati feltételek: Középiskola/gimnázium, felhasználói szintű MS Office, internetes alkalmazások.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:, hasonló területen szerzett legalább 1-3 év szakmai tapasztalat, megváltozott munkaképességű munkavállalói igazolvány

Elvárt kompetenciák: számítógépes ismeretek, precizitás,  önálló munkavégzés, kiváló kommunikációs készség, rugalmasság

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2023. január 9.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. december  12.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Kovács Emese igazgatóhelyettes nyújt, a 30/466-6699-os telefonszámon.

A pályázat tartalma: fényképes szakmai önéletrajz, bizonyítványok másolata, erkölcsi bizonyítvány (munkába állás feltétele, előzetesen nem kötelező csatolni). A pályázat benyújtásának módja: elektronikus úton Kovács Emese részére a kovacs.emese@csili.hu e-mail címen.

A pályázat elbírálásának határideje: 2022. december 20.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

Az Intézmény a kiválasztási eljárás lefolytatása céljából, a pályázó pályázati anyagában szereplő személyes adatait a 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdése alapján az állásra jelentkezők önkéntes hozzájárulása alapján kezeli. A pályázati anyagot a kiválasztási eljárás során az Intézmény vezetője, szervezeti egységének vezetője, illetve az intézményvezető által megjelölt vezető munkatárs ismerheti meg. Amennyiben a munkakör betöltésére az Intézmény nem Önt választotta, személyes adatai a pályázati eljárást követően törlésre kerülnek. Amennyiben Ön külön nyilatkozatban kéri, önéletrajza a későbbi álláslehetőségek betöltése érdekében megőrzésre kerül.

Miben segíthetünk?