Babusgató Tipegő torna | Csili Művelődési Központ

 

 

BABUSGATÓ TIPEGŐ TORNA

Ajánlott: akár 12 hónapos kortól 3 éves korigJátékos mozgásfejlesztő foglalkozás járást próbálgató vagy már járni tudó gyermekek számára. Mondókázással és énekléssel kísért nagy- és finommotorikus mozgásfejlesztés, amely során kiemelt hangsúlyt kap a mozgáskoordináció és egyensúly helyes alakítása. A mozgásos játékok támogatják az érzékelés és észlelés fejlődését, a térbeli tájékozódást, segítik megalapozni a gyermek koncentrációs képességeit, fejlesztik a ritmusérzéket és a motoros kreativitást. A mozgást kísérő dalok és mondókák a kommunikáció és anyanyelvi készségek bővítését mozdítják elő.

A torna során fokozatosan kap szerepet a tudatos testkép kialakítása, a testérzékelés, a térbeli tájékozódás fejlesztése, az egyensúlyészlelés és a finommotoros készségek javítása.

A foglalkozásokon nagy hangsúlyt fektetünk a helyes mozgásfejlődés ösztönzésén kívül, az anya-gyermek személyes kapcsolatra is, így azalatt, amíg tornázunk, mondókázunk és énekelünk, észrevétlenül fejlődik a gyermekek szocializációs készsége és szülőhöz való kötődése is.

Foglalkozások időpontja: OKTÓBERTŐL

Részvételi díj: 2 800 Ft/alkalom vagy 4 alkalmas bérlet: 9 600 Ft, 8 alkalmas bérlet: 18 000 Ft
(A bérlet bármelyik Babusgató Foglalkozásra felhasználható, átjárható és 6 hétig érvényes!) Bankártyás fizetés lehetséges!

Bejelentkezés nem szükséges! A Babusgató tornák továbbra is szigorú egészségügyi előírások betartása mellett zajlanak! Kérlek, hogy kizárólag egészségesen vegyetek részt a foglalkozásokon!
Tiszta torna/ruha mindenkinek szükséges!
A terembe kézmosás után gyertek be!
Az eszközök minden alkalommal fertőtlenítésre kerülnek és kézfertőtlenítőt is biztosítunk számotokra.

Kérlek tartsátok be az előírásokat!
Vigyázzunk egymásra! Szeretettel várunk benneteket!
Kiss Ildikó / Horváth Janka / Hegedűs Dominika
Babusgató mozgásfejlesztők
E-mail: babusgatofoglalkozas@gmail.com
Tel.: +36 20/490 3004

Miben segíthetünk?