Egészségmegőrző tornák a Csiliben | Csili Művelődési Központ

“A Csili Művelődési Központ évtizedek óta szervez felnőtteknek egészségmegőrző foglalkozásokat, felkészült szakemberek vezetésével. A test rendszeres átmozgatása, az általános gyógytorna, a gerinc és egyéb speciális tornák csökkentik a mozgásszervi panaszokat, a különböző ízületi fájdalmakat, illetve hozzásegíti az ízületeket, izmokat az optimális rugalmasságukhoz.

Számtalan belgyógyászati problémára is pozitív hatással van, pl.: csontritkulás, magas vérnyomás, II. típusú diabétesz. A fizikai állapot javulása egyben jobb általános közérzetet is eredményez, az adott közösséghez tartozás segíti az aktív társas kapcsolatok alakulását.

Miért válasszunk a Csili tornái közül?

·        Lehetőséget biztosítunk heti több alkalommal a rendszeres gyógy-, és speciális tornafoglalkozásokra.

·       Az edzéseket gyógytornászok, gerinctrénerek vezetik, akik  – a nagy létszám ellenére  – igyekeznek mindenkivel egyénileg is foglalkozni.

·       A tornatermek jól felszereltek; matracokat, eszközöket biztosítunk a tornákhoz. (pl.: fizioball, fitness gumiszalag)

·       Különböző erősségű órák közül választhatunk, de minden szint a gyógytorna alapjaira épít. (senior, kondicionáló, dinamikus, alakformáló órák)

·       Egész évben csatlakozhatunk a csoportokhoz.

·       Az órák sokszor izzasztóak, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a vidám hangulat és a közösség ereje mindenkit motivál!

Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne később is aktív életmódot folytatni, illetve aki tenni szeretne fizikális és mentális egészsége érdekében!”

Krüplné Szalai Szilvia

Miben segíthetünk?