Hogyan válthatóak vissza a Csili programjaira megvásárolt jegyek? | Csili Művelődési Központ

Tisztelt Jegyvásárlóink!

Ha a Csili Művelődési Központ PÉNZTÁRÁBAN vásárolták meg a jegyet, és azt nem kívánják a program új időpontjában felhasználni, a visszaváltás az alábbi módon történik az intézmény zárva tartása miatt.

  1. Kérjük, szkenneljék be vagy fotózzák le a jegyet. Figyeljenek arra, hogy a vonalkód jól kivehető legyen!
  2. A jegyről így készült másolatot a vásárló NEVÉVEL, a névhez tartozó SZÁMLASZÁMMAL és egy értesítési TELEFONSZÁMMAL küldjék el a penztar@csili.hu e-mail címre!
  3. Az adatok feldolgozását követően a belépő árát visszautaljuk a megadott számlára.

Mivel kollégáink az adott helyzetre való tekintettel csak bizonyos időpontokban férnek hozzá az információkhoz, az utalás kb. két hetet vesz igénybe.

A JEGY.HU OLDALON MEGVÁSÁROLT BELÉPŐK VISSZAVÁLTÁSÁRÓL

A jegy.hu üzemeltetője, az InterTicket Kft. a jövő héten fog aktiválni egy alkalmazást az említett oldalon. Ennek a linkjét közzé fogjuk tenni a Facebook-oldalunkon és a honlapunkon is. Arra kattintva elérhetik az alkalmazást. Ott kell majd kiválasztani a Csilit és az adott előadást. A program részletes útmutatást ad. Pár kattintás, és visszautalják a jegy árát. Viszont túlterheltségük miatt ez most több időt fog igénybe venni.

Megértésüket köszönjük!

Bár a jelen kényszerítő körülmények között (vis maior) a törvény erre nem kötelezi, a Csili Művelődési Központ a véglegesen elmaradó vagy későbbi időpontra elhalasztott programjaira megvásárolt belépőket – igény esetén –  a fentiekben közöltek szerint visszaváltja. Mindemellett szeretnénk felhívni figyelmüket a „#neváltsvisszajegyet” mozgalomra, amely ilyen módon a nehéz helyzetbe került kulturális intézmények, szervezetek megsegítését kezdeményezi. Ha ezzel a gesztussal kívánnak élni, és nem kérik vissza belépő árát, azzal a Csilit támogatják.

Csili Művelődési Központ

Miben segíthetünk?